Gratis verzending in NL en Benelux vanaf € 75

Over PUABI

 

PUABI is opmerkelijk gespecialiseerd in unieke en veelal edelstenen sieraden dat werd opgericht door Banaz Jacob, die zichzelf omschrijft als 'een veeleisende creatieveling met groot passie voor originaliteit en vooruit denken'. Wat PUABI meer bijzonder maakt, dat alle sieraden door Banaz worden ontworpen en met de hand gemaakt, wat zorgt voor een hoog niveau van vakmanschap, persoonlijkheid en aandacht voor detail. De liefde voor edelstenen en het continue streving naar originaliteit komen tot uiting in elk stuk dat wordt gecreëerd.

De grote inspiratiebronnen zijn geschiedenis, kunst en natuur, wat geeft de  sieraden een unieke en tijdloze esthetiek. Met PUABI streven we naar aparte en uitbundige sieraden en het vermijden volgen van trends in ruil voor zelfgemaakte creaties of zelf ontwikkelde trends.

Zo richten we ons op vrouwen die zich willen onderscheiden, originaliteit omarmen en de moed hebben om anders te zijn, die hun uniekheid met trots uitstralen.

 

 

De kracht en pracht van koningin 

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan zowel de naam als onze logo verwijst naar de unieke Soemerische koninging PUABI in de oude beschaving van Mesopotamië. Zij stond namelijk bekend voor haar luxueuze en extravagante smaak in juwelen en haar grote liefde en obsessie met bijzondere juwelen. Dit geeft zeker een enorme boost tot continue vernieuwing en originaliteit!

 

 

PUABI ... Unconventional by origin