Gratis verzending in NL en Benelux vanaf € 75

Verzending & Retour

 

Verzending & Levering 

Wij leveren bestellingen naast in Nederland ook in Benelux ( België & Luxemburg).

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een email van Puabi met je orderbevestiging.

Zodra je bestelling is verwerkt zullen we het pakket zo spoedig mogelijk met  alle aandacht en liefde inpakken in een mooie sieraden tasje waarin de sieraad mooi opgeborgen kan worden en hun schoonheid lang behouden. Wanneer het pakket naar PostNL overgedragen is sturen we jou een mailtje waar je Track & Trace code in staat, (behalve als je brievenbuspakje zonder T&T in Benelux hebt gekozen!) en waarmee je de zending kunt volgen. 

De artikelen worden meestal binnen 1 a 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden (tenzij op de homepage of bij de plaatsing van je bestelling anders is aangegeven i.v.m. feestdagen, drukte etc). 

 

Verzendkosten
Puabi biedt gratis standaard verzending met Track & Trace code binnen Nederland. Dankzij de Track & Trace code kunnen we altijd je pakket traceren en helpen mocht er iets fout gaan. Puabi is overigens niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld drukte, feestdagen of andere omstandigheden.

 Binnen Benelux bieden wij de volgende opties aan;

- Brievenbuspakje zonder Track & Trace code    € 1,99 

- Brievenbuspakje met Track&Trace code           € 5,95  (aanbevolen)

- Bestellingen vanaf € 75,00 gratis verzending met aangetekend pakket

 

Verzendmethode

Momenteel bieden wij alleen standaard verzending zonder de mogelijkheid tot de pick-up punten. Kleine bestellingen verzenden wij altijd standaard via de  brievenbuspost. Hierdoor hoef jij niet thuis te zijn om je pakketje in ontvangst te nemen. 

 

Retourneren 

Puabi ziet jou graag blij met je aankoop en daarom doen we continue ons best voor je mooie glimlach en 100% tevredenheid. Omdat originaliteit en kwaliteit centraal staan bij Puabi heb je niet alleen de wettelijke 14 dagen tijd, maar 21 dagen bedenktijd de mogelijkheid om te retourneren.

'Ook op sale items heb het recht 21 dagen bedenktijd binnen Nederland en Benelux, tenzij anders vermeld bij de plaatsing van je bestelling'.

Stuur ons een mailtje naar:  info@puabi.nl of via ons contactformulier, zorg wel dat je 'retourneren' als onderwerp van je email hebt staan om je email sneller te kunnen verwerken. En vermeld de volgende ALTIJD in je email:

 

-Volledig naam 

-Ordernummer

-Welke producten komen retour

-Reden van retour (Optioneel)

 

De retourzending is voor eigen kosten en op eigen risico.  

 

Zodra de artikel(en) zijn ontvangen (in originele staat uiteraard) zal Puabi het bedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits voldaan aan de volgende:

  • Het geretourneerde product dient ongebruikt en ongedragen te zijn. Dit betekent dat er geen vlekken, of beschadigingen op de sieraden zitten en er geen parfum- of rookgeur rond het product hangt. Bij items die onvolledig, beschadigd of gebruikt geretourneerd zijn, wordt er altijd waardevermindering in rekening gebracht.
  • Het geretourneerde product dient in de originele verpakkingsmiddelen zijn verpakt en in een stevige verpakking (bubbeltjesenvelop of in een brievenbusdoosje). Wij raden je sterk aan hier goed aandacht aan te besteden want ieder schade die ontstaan is bij het retour is voor jouw eigen risico en wordt van het bedrag van de retour artikelen in mindering gebracht.
  • Zolang Puabi producten niet ontvangen heeft, kan er geen terugbetaling plaatsvinden. Het mag dus duidelijk zijn dat heel verstandig is om altijd zelf een retour bewijs bij te houden zolang de procedure in gang is. Stuur het pakket daarom altijd met Track & Trace code.
  • Om de terugstorting soepel te kunnen uitvoeren vermeld ALTIJD duidelijk je gegevens zoals je volledig naam, contactgegevens, en de ordernummer in je retour pakket vermelden!.

 .

 

Je kunt het pakket retour sturen naar: 

 

PUABI

Gasthuishofje 25

2042 JS  Zandvoort