Winkel is tijdelijk GESLOTEN, je kan geen aankopen doen ... Tot ziens!

About Puabi

Unconventional ... our origin

Mijn naam is Banaz, the founder van PUABI. Uit mijn enorm liefde en belangstelling voor originaliteit, mode, natuur, kunst en cultuur, en mede door mijn culturele achtergrond en artistieke aanleg ben ik met PUABI avontuur begonnen.

 

 

Als tiener maakte ik al mijn eigen  creaties van sieraden omdat ik daar heel kieskeurig in was en moeilijk iets unieks in de winkels kon vinden. En nu in onze tijd waar modetrends razendsnel gaan wil je niet alleen trendy en fashionable zijn maar juist origineel en onderscheidend zijn. Immers niets mooiers dan jouw eigen uniciteit. En hier ligt namelijk de kracht van PUABI;  originele, handgemaakte sieraden met de benadrukking op jouw schoonheid en vrouwelijkheid, geïnspireerd door geschiedenis, kunst en natuur met blik op de moderne vrouw, toekomst en innovatie. 

Persoonlijk ben ik een veelzijdig mens met een breed smaak bijna in alles en ja zeker in sieraden!. Niet blindelings een mode volger maar eerder een 'eigen mode creator'. En dat zie je dan ook weer terug in mijn sieraden. Hetzij door de verschillende stijlen en verschillende materiaalgebruik of combinaties daarvan. Van trendy en alledaagse sieraden, tot elegante, stoere, of juist een eyecatcher. Want uiteindelijk ieder seizoen, outfit en gelegenheid vraagt toch om een ander sieraad. 

Door dit diversiteit in de sieraden wil ik graag zoveel mogelijk dames helpen bij het vinden van het juiste sieraad voor de juiste gelegenheid, waar ze zich vrij, zelfverzekerd en vooral uniek voelen.

 

PUABI & Natuur

Niets prachtiger dan de natuur, met PUABI wil ik heel graag mijn steentje bijdragen aan een betere, fijnere en een diervriendelijker wereld. Zo wordt er bewust alleen met veganistisch, synthetisch leer, kurkleer en rubber gewerkt en zal er nooit met echte leer of veren gewerkt worden. Een ding is zeker bij PUABI, dierenleed mag nooit de prijs zijn voor de fashion. Ook wordt bij ons zo min mogelijk plastic gebruikt. 

 

De kracht en pracht van koningin PUABI

Het zal je misschien niet ontgaan zijn zowel aan de naam als aan onze logo. PUABI verwijst naar de unieke koninging van de Sumerische stad Ur in de beschaving van oude Mesopotamië. Zij stond namelijk bekend voor haar luxueuze en extravagante smaak in juwelen en haar grote liefde en obsessie met bijzondere juwelen. Dit geeft mij zeker een enorme boost tot continue vernieuwing en originaliteit!. 

 

 

Let's match together...

Omdat ik vroeger veel in de kledingwinkels heb gewerkt weet ik uit eigen ervaring dat er zoveel prachtige vrouwen zijn die 'onterecht' soms wat onzeker zijn of niet durven een bepaalde kleur, of eens iets opvallende sieraad te dragen, en dat is zo zonde!. Met PUABI wil ik graag zoveel jonge meiden, en vrouwen hiermee helpen en hen uit comfortzone te laten komen. Heb je moeite met het uitzoeken van een juiste sieraad? of aarzelt om bepaalde kleuren/sieraden te dragen? aarzel dan niet om met me contact op te nemen, deze service biedt PUABI geheel kosteloos dus maak hier mooi gebruik van. Ik zou het namelijk tof vinden om je te kunnen helpen en met je mee te mogen denken. Leven is zeker waard om buiten ons comfortzone sieraden te dragen.